[layerslider id="3"]

Kantoorstoel reinigen

Wilt u een kantoorstoel vakkundig laten reinigen? Laat dit dan over aan de specialisten van Chem-Dry van Beers. Contact: Tel. nummer 013 – 571 01 00 (vestiging Tilburg) of 076 – 542 42 13 (vestiging Breda).

Wij kunnen, dankzij onze zeer effectieve methode stoffering van meubilair vakkundig en snel reinigen. Chem-Dry van Beers kan niet alleen meubilair reinigen, maar ook tapijt, karpetten en harde vloeren kunnen wij reinigen en onderhouden.

Vooruitstrevende techniek
Een kantoorstoel vakkundig laten reinigen maakt vervanging in de meeste gevallen overbodig. Chem-Dry van Beers kan als enige in Nederland uw kantoorstoel reinigen met behulp van koolzuur. Deze techniek houdt in dat miljoenen microscopische koolzuurbelletjes het vuil uit uw stoel omhoog duwen. Een bijkomend voordeel van deze techniek is dat de stoel snel weer droog is.

Wij kunnen u niet alleen van dienst zijn met bureaustoel reinigen. Ook de vloerbedekking in uw kantoor kunnen wij vakkundig en snel reinigen. Tapijt, karpet en diverse harde vloeren vormen voor ons geen enkel probleem. Bovendien is het mogelijk om bekleding brandvertragend te impregneren.

Contact
Als u een kantoorstoel wilt laten reinigen met behulp van koolzuur, dan kunt u contact opnemen met Chem-Dry van Beers. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 076 – 542 42 13 (locatie Breda) of 013 – 571 01 00 (Tilburg). Verder zijn wij bereikbaar via info@chemdryvanbeers.nl of door gebruik te maken van ons contactformulier.

contactgm

Overige mogelijkheden bij ChemDry:
Grindvloer reinigenVloerreiniging TilburgTapijtreiniging BredaReiniging leren meubelenOnderhoud marmer vloerMarmeren vloer reinigen