[layerslider id="3"]

Het onderhoud van harde vloeren laat u over aan Chem-Dry van Beers. Wij bieden u een vooruitstrevende service en optimaal resultaat. Contact: Tel. nummer 013 – 571 01 00 (vestiging Tilburg) of 076 – 542 42 13 (vestiging Breda).

Wij kunnen onder andere (natuur)steen vloeren reinigen en sealen en een PU-coatings aanbrengen op bijvoorbeeld PVC-vloeren. Onze klantenkring bestaat voornamelijk uit zakelijke klanten, maar wij staan ook klaar voor particulieren die van onze vooruitstrevende service gebruik willen maken.

Periodiek onderhoud
Goed onderhoud van harde vloeren is het behoud van de vloer en laat u daarom uitvoeren door een specialist op dit gebied. Veel bedrijven kiezen voor een harde vloer omdat deze zeer lang meegaat en bovendien goed bestand is tegen vervuiling. Toch is een regelmatige onderhoudsklus van groot belang. Onze vakkundige medewerkers kunnen iedere harde vloer zeer zorgvuldig behandelen bijvoorbeeld met de PU-coatings van Dr Schultz. Dit hoogwaardige merk is in de loop van de jaren toonaangevend geworden.

 Chem-Dry is al vele jaren marktleider op het gebied van vlekverwijdering en onderhoud van diverse ondergronden en meubels. Chem-Dry van Beers zorgt in de regio Brabant voor een doelgerichte, daadkrachtige service voor een perfect eindresultaat.

Contact
Voor meer informatie over het onderhoud van harde vloeren kunt u rekenen op Chem-Dry van Beers in Tilburg en Breda. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 013 – 571 01 00 (Tilburg) of 076 – 542 42 13 (Breda). U kunt ook een email sturen naar info@chemdryvanbeers.nl of gebruik maken van ons contactformulier.

contactgm

Overige mogelijkheden bij ChemDry:
Natuursteen polijstenKorreltapijt reinigenDr Schutz reinigerVloer impregnerenTapijt laten reinigenReinigen PVC vloer