[layerslider id="3"]

Tapijtreiniging Breda

Voor professionele tapijtreiniging in Breda en omgeving neemt u contact op met Chem-Dry van Beers. Contact: Tel. nummer 013 – 571 01 00 (vestiging Tilburg) of 076 – 542 42 13 (vestiging Breda).

Chem-Dry van Beers is marktleider op het gebied van professionele vloerreiniging. Chem-Dry van Beers biedt een vooruitstrevende service aan aan bedrijven, maar wij werken ook regelmatig voor particulieren.

Nog jaren plezier
Voor tapijtreiniging maakt Chem-Dry van Beers uit Breda gebruik van een vooruitstrevende techniek op basis van koolzuur. Bovendien kunnen wij uw tapijt, indien nodig nabehandelen met een katoenen pad om de resterende vlekken te bewerken. Tapijtreiniging is niet de enige dienst die Chem-Dry van Beers uit Breda levert. Wij kunnen ook harde vloeren voorzien van een extra PU-coating en tevens kunnen wij bureaustoelen en ander gestoffeerd meubilair weer opfrissen. Al onze werkzaamheden zijn zeer effectief en bovendien milieuvriendelijk.

Contact
Wilt u meer weten over tapijtreiniging door Chem-Dry van Beers uit Breda? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 076 – 542 42 13, info@chemdryvanbeers.nl of ons contactformulier. Bovendien kunt u onze locatie in Tilburg bereiken via telefoonnummer 013 – 571 01 00.

contactgm

Overige mogelijkheden bij ChemDry:
Tapijt reinigen TilburgReiniging gestoffeerde meubelenOnderhoud marmer vloerMarmer vloeren polijstenGietvloer reinigenVloerreiniging Tilburg