[layerslider id="3"]

Zowel particulieren als bedrijven kunnen effectief hun vloer laten impregneren bij de vloerspecialisten van Chem-Dry Van Beers. Contact: Tel. nummer 013 – 571 01 00 (vestiging Tilburg) of 076 – 542 42 13 (vestiging Breda).

Als expert in reiniging en onderhoud gebruiken wij onze specialismen, ervaring en deskundige medewerkers om u te ondersteunen met onderhoudsadviezen en schoonmaak.

Vloeronderhoud

Een vloer wordt elke dag belopen, er komt vuil op en er gaan zelfs bacteriën inzitten. Dit alles zorgt voor een veel kortere levenspan van de vloer dan de fabrikanten aangeven. U kunt uw vloer daarom het best  eenvoudig en snel laten impregneren met de topkwaliteit waxen en impregnatievloeistoffen van Chem-Dry Van Beers. Wat gebeurt er vervolgens met de vloer?

–          Verduurzaamt de vloer;

–          Maakt brandwerend;

–          Herstelt de kleur en materiaal;

–          Langdurig plezier van uw vloer.

Naast het impregneren van vloeren kunt u bij ons ook terecht voor onderhoud, reiniging en speciale behandeling voor tapijt, elastische vloeren, meubelen en andere interieurstukken van uw woning of bedrijf.

Contactinformatie

Onderhoud en reiniging van natuursteen laat u over aan Chem-Dry Van Beers te Tilburg. Voor een vrijblijvende offerte, meer informatie of deskundig advies kunt u contact met ons opnemen. Onze contactgegevens vindt u hier of vul het contactformulier op de website in.

ChemDry, Tilburg

Overige mogelijkheden bij ChemDry:
Tegelvloeren reinigenSynthetisch tapijt reinigenProfessioneel reinigen TilburgNatuursteen onderhoud TilburgKoolzuur reinigingcoatingvloer reinigen