Home

Kwaliteit en ervaring in tapijt- en meubelreiniging

Chem-Dry staat voor garantie in tapijt- en meubelreiniging. Chem-Dry heeft met meer dan 20 jaar ervaring meer dan 2 miljoen vierkanten meter tapijt gereinigd en duizenden meubels voorzien van een frisse bekleding. Chem-Dry van Beers is werkzaam in de regio Brabant en heeft vestigingen in Tilburg en Breda. Wij leveren diensten voor zowel de zakelijke als particulieren markt.

Alle soorten tapijten en vloerkleden zijn welkom voor een grote schoonmaak bij Chem-Dry. Zowel synthetisch en wol als katoen en linnen nemen wij onder handen. Chem-Dry van beers biedt diverse professionele diensten aan in reiniging, van het verwijderen van moeilijke vlekken tot complete reiniging van grote oppervlaktes. Daarnaast is het mogelijk een beschermlaag aan te brengen of een anti-allergie behandeling uit te voeren op uw vloer. Ook voor het onderhoud van uw harde vloer biedt Chem-Dry diverse schoonmaakdiensten. Zo is uw tegel-, PVC-, en linoleumvoer in een handomdraai weer de oude.

Onze diensten in reiniging:

– Totaal onderhoud tapijt
en reiniging alle soorten karpetten
– Totaal onderhoud gestoffeerde en leren meubelen
– Beschermlaag aanbrengen
en vlekverwijdering
– Deelreiniging op plaatsen die intensief belopen worden
– Antistatisch maken van vloerbedekking
– Onderhoud stenen vloeren
en marmoleum/ linoleum en PVC vloeren
– Geurverwijdering
en brandvertragend impregneren
– Erkend Dr. Schutz Preferred Applicator

Neem direct contact met ons op voor al uw vragen, het aanvragen van een offerte of wanneer u advies nodig heeft over de reiniging van uw meubels en vloeren.

Chem-Dry van Beers komt graag bij u langs voor een passend advies en een vrijblijvende prijsopgave. Kwaliteit en zorg in het reinigingsproces staan bij ons centraal!

About the Author:

Leave A Comment