Dr. Schutz PU systemen. Perfectie in reiniging van diverse vloeren

Dr. Schutz is in de loop der jaren het aanspreekpunt geworden voor hoogwaardige vloeroplossingen voor vrijwel alle soorten vloeren zoals PVC-, linoleum-, giet-, en coatingvloeren. De producten van Dr. Schutz worden door vrijwel alle toonaangevende vloerfabrikanten aanbevolen en staat op nummer 1 op de ranglijst van vloerbescherming.

– Dr. Schutz is de specialist op het gebied van 2 componenten coatings PU
– 6 keer hogere slijtvastheid ten opzichte van conventionele polymeren
– Verhoogde bestendigheid tegen chemicaliën
– Voldoet ook aan de DIN 18032 voor sportvloeren

ChemDry van Beers is gespecialiseerd en gecertificeerd in het gebruik van de Dr. Schutz producten. Wij zorgen voor professionele reiniging van vloeren en brengen PU coatings aan op vloeren in diverse situaties. Met behulp van de Dr. Schutz producten kunnen wij beschadigingen in uw vloeren herstellen en deze een nieuwe uitstraling geven. Voor het renoveren van uw vloeren gerbruiken wij onder andere:

– PU Color Renovatie
– PU Protector
– PU Protector Anticolor
– PU Protector Antislip
– PU Protector ESD

Neem direct contact met ons op voor al uw vragen, het aanvragen van een offerte of wanneer u advies nodig heeft over de reiniging van uw meubels en vloeren.

Chem-Dry van Beers komt graag bij u langs voor een passend advies en een vrijblijvende prijsopgave. Kwaliteit en zorg in het reinigingsproces staan bij ons centraal!