Beoordelingen Chemdry van Beers

9,1
10 beoordelingen
  • Communicatie 9,2
  • Prijs / Kwaliteit verhouding 8,8
  • Bereikbaarheid (telefonisch/e-mail) 9,0
  • Personeel 9,3
  • Informatie voorziening 9,1
  • Afspraak nakomen 9,4
  • Kennis en vakmanschap 9,2
  • Resultaat 9,2
  • Totaal oordeel 8,9
  • Snelheid/Levertijd 8,7

Marcel uit Tilburg

8,0

datum
10-12-2014

Ik beoordeel als:
Bedrijf

Waar kent u ons van?
Google advertentie

Aanbeveling: ja

Ronny uit Hoeven

9,0

datum
31-03-2015

Ik beoordeel als:
Consument

Waar kent u ons van?
Internet

Ervaring:
Mijn vloer is mooi gereinigd!

Aanbeveling: ja

Kris uit Oosterhout

10,0

datum
05-04-2015

Ik beoordeel als:
Consument

Waar kent u ons van?
Mond tot mond reclame

Ervaring:
Vooraf uitgebreid en goed voorgelicht. Dit gaf vertrouwen , ook omdat in het verleden bij een ander bedrijf het resultaat teleurstellend was geweest.
Prachtig resultaat met de gebruikte methode van aanpak

Aanbeveling: ja

Edwin uit Loon op Zand

10,0

datum
02-06-2015

Ik beoordeel als:
Consument

Waar kent u ons van?
Google advertentie

Ervaring:
Correcte offerte op inhoud en uitleg van werkzaamheden.
Duidelijke uitleg van de reiniger op dag zelf. De medewerker was zeer correct en beleefd.
Na eerste reiniging was de bank niet geheel schoon, de heer van Beers is komen kijken en direct werd besloten om nogmaals onder garantie te reinigen. Resultaat is zeer goed, de bank is weer als nieuw. Hou wel rekening met enige dagen een scherpe lucht, maar na een dag als de bank droog is vonden wij het niet hinderlijk meer. Dit was na de tweede reiniging meer dan de eerste, daar er een ander middel is gebruikt..

Aanbeveling: ja

Bart uit Tilburg

9,0

datum
17-06-2015

Ik beoordeel als:
Consument

Waar kent u ons van?
Internet

Ervaring:
Ik ben via internet in contact gekomen met Chem-Dry vestiging Tilburg.
Na telefonisch contact is er direct een afspraak gemaakt om een proefje te doen resultaat was verbluffend. Direct afspraak gemaakt om 1 week later mijn tegelvloer 90 m2 te laten behandelen. Personeel en het beoogde resultaat kan ik eenieder aanbevelen.

Aanbeveling: ja

Niels ( Merwestaal Moerdijk BV) uit Moerdijk

9,0

datum
27-10-2015

Ik beoordeel als:
Bedrijf

Waar kent u ons van?
Internet

Ervaring:
Ons bedrijf had een ernstig vervuilde vloer bestaande uit plavuizen, welke volgens Chemdry goed te reinigen zou zijn.
Daar is geen woord van gelogen, want we hebben een vloer terug die bijna als nieuw is.
Voor het tapijt geldt hetzelfde, deze was al eens door een bedrijf gereinigd echter zonder goed resultaat.
Na het gesprek en de uitleg van dhr van Beers hadden we er weer een beetje geloof in en hebben we ook dit laten reinigen.
De vloerbedekking ziet er prachtig uit en wij zijn zeer tevreden.

Aanbeveling: ja

Brigitte uit Breda

9,0

datum
22-02-2016

Ik beoordeel als:
Consument

Waar kent u ons van?
Mond tot mond reclame

Ervaring:
Vakwerk met uitgevoerd door deskundige en vriendelijke mensen. Ben erg tervreden met het resultaat.

Aanbeveling: ja

De heer en mevrouw uit Oosterhout

10,0

datum
07-03-2016

Ik beoordeel als:
Consument

Waar kent u ons van?
Mond tot mond reclame

Ervaring:
Uit onze cijferbeoordeling moet blijken dat we super tevreden zijn over product en bedrijf in Tilburg

Aanbeveling: ja

Jacq uit Tilburg

9,0

datum
04-10-2016

Ik beoordeel als:
Consument

Waar kent u ons van?
Google advertentie

Ervaring:
Zeer goed.

Aanbeveling: ja

Kenzo uit Tilburg

9,0

datum
17-10-2016

Ik beoordeel als:
Bedrijf

Waar kent u ons van?
Anders

Ervaring:
Ons vloerkleed is zeer deskundig gereinigd!

Aanbeveling: ja