Marmer Vloer Polijsten: Waarom Kunnen Wij U 100% Tevredenheid Garanderen?

Marmervloer polijsten 4Meer dan 30 jaar ervaring.

Om een marmer vloer er weer als nieuw uit te laten zien, is er ervaring en specialistische kennis nodig. Wij beschikken hierover en het resultaat zal U zeer bevallen. We analyseren de vloer en bepalen wat de juiste techniek is. Wanneer de eerste behandeling is gedaan, kunt u kiezen uit een matte of glanzende gepolijste vloer.

Door het polijsten van uw marmeren vloer zorgen wij ervoor dat uw vloer weer glanst en er als nieuw uitziet. Tevens voorkomen hiermee slijtage.

Het gebruik van krachtige en veilige technieken.

Ons moederbedrijf is het grootste vloer reinigingsbedrijf ter wereld. Dit is bereikt door het ontwikkelen en optimaliseren van krachtige veilige technieken.  Deze technieken in combinatie met service en klantvriendelijkheid, garanderen zeer tevreden klanten. Natuurlijk staat duurzaamheid ook hoog in het vaandel.

De zeer tevreden reacties van onze klanten.

Door de hierboven genoemde punten, hebben wij tot nu toe alleen maar tevreden klanten en de reacties variëren van tevreden tot in een aantal gevallen ronduit enthousiast. Ons werk is pas gedaan als U tevreden bent want wij weten dat dit voor U goed is maar ook voor ons. Alleen door deze werkwijze kunnen wij bij het polijsten van uw Marmervloer, 100% tevredenheid garanderen!

– Marmeren vloeren schitteren weer; na 4 uur is uw vloer weer beloopbaar.
– Onze specialistische reiniging maakt ook voegen grondig schoon.

Verstuur onderstaand formulier of bel ons: 013-5710100. Wij Komen, indien gewenst, graag bij u langs voor een passend advies en/of een vrijblijvende prijsopgave.

Informatie Over: Marmer Vloer Laten Polijsten
 • Uw Naam*
  0
 • Tel. nummer*full name
  1
 • Uw Email*
  2
 • Woonplaats*full name
  3
 • Vragen of Opmerkingen: oppervlakte vloer?*
  4
 • 5

 

Waarom onderhoud marmeren vloeren?

Hoewel marmeren vloeren praktisch onverslijtbaar zijn, heeft ook dit vloertype onderhoud nodig.

Door intensief gebruik kunnen na verloop van tijd loopzones zichtbaar worden en krassen kunnen de vloer ontsieren. Bovendien kunnen hardnekkige vlekken met een reinigingsmiddel niet helemaal worden verwijderd.

Wij weten precies hoe uw marmeren vloer behandelt moet worden. Uw dierbare vloer in de bad-, of woonkamer heeft goed onderhoud nodig. Een marmeren vloer heeft een luxe uitstraling en ieder stuk marmer is uniek. Het onderhoud is echter een zware klus. Wanneer hardnekkige vlekken niet direct worden verwijderd kan dit permanente schade veroorzaken.

Overige mogelijkheden bij ChemDry:
Linoleum onderhoud TilburgDr Schutz reinigerVloerreiniging BredaTapijt reinigen BredaReinigen PVC vloerOnderhoud harde vloeren