[layerslider id="3"]

Onderhoud PVC vloeren

Voor voordelig professioneel onderhoud aan PVC vloeren kiest u voor de service van Chem-Dry Van Beers. Contact: Tel. nummer 013 – 571 01 00 (vestiging Tilburg) of 076 – 542 42 13 (vestiging Breda).

Als professioneel reinigingsbedrijf schatten wij elke situatie nauwkeurig in, gebruiken wij professionele producten en zorgen wij voor een best mogelijke resultaat voor een vernieuwd en hygiënisch interieur.

Professioneel onderhoud

Elastische vloeren zoals PVC, rubber en vinyl, worden vaak in gebouwen zoals ziekenhuizen, scholen en openbare gebouwen toegepast. Onderhoud is vanwege de grote hoeveelheid mensen en vuil zeker noodzakelijk als u een hygiënische, duurzame en mooie vloer wilt behouden. Chem-Dry Van Beerst stelt daarom haar unieke vorm van onderhoud aan PVC en andere elastische vloeren beschikbaar:

–          (roterende) sproeiactie reiniging;

–          Aanbrengen van beschermende laag;

–          Herstellen van beschadigde kleuren en toplagen.

Naast onderhoud aan elastische PVC vloeren kunt u bij ons ook terecht voor onderhoud, reiniging, speciale behandelingen aan tapijt, meubelen en ander interieur van uw bedrijf of woning.

Contactinformatie

Onderhoud en reiniging van PVC vloeren laat u eenvoudig over aan Chem-Dry Van Beers. Voor een vrijblijvende offerte, meer informatie of deskundig advies kunt u gerust contact met ons opnemen. Onze contactgegevens zijn hier in te vinden of vul meteen het contactformulier op de website in.

 


ChemDry, Tilburg

Overige mogelijkheden bij ChemDry:
Onderhoud marmeren vloerMarmeren vloer reinigenKantoorstoel reinigenAanbrengen PU-coatingTapijtreiniging BredaSchoonmaakbedrijf Breda