Watermanstraat 24B  /  Tilburg  /   Tel,: 013-5710100  info@chemdryvanbeers.nl
vloerbedekking reinigen familie

Uw Vloerbedekking Weer Als Nieuw!

  • Duurzaamste methode
  • Geurverwijdering en vuilwerend
  • Maximale vlekbehandeling
  • 100% Tevredenheidsgarantie

Niet alleen schoon, maar ook echt zuiver.

Bewezen krachtige en veilige technieken voor een optimaal resultaat.   Wij gebruiken, bij vloerbedekking reinigen, geen harde chemicaliën en onze  methode is groen gecertificeerd dus niet giftig en veilig voor kinderen en huisdieren.   Vloerbedekking Reinigen: Veilig, Duurzaam en Schoon.
vloerbedekking reinigen baby
vloerbedekking reinigen cijfers

Unieke Reinigingsmethode

Wij gebruiken een milieuvriendelijke methode voor vloerbedekking reinigen, op basis van koolzuur. Hierbij dringen miljoenen koolzuurbelletjes diep in de stof door en bruisen het vuil naar boven.

  Meer Dan 25 Jaar Ervaring Om een vloerbedekking er weer als nieuw uit te laten zien, is er ervaring en specialistische kennis nodig. Door onze jarenlange ervaring  beschikken wij hierover en het resultaat van ons werk, zal U zeer bevallen.    Snel en Vakkundig

Omdat onze vloerbedekking reinigingsmethode 80% tot 90% minder vocht gebruikt dan andere reinigingsmethoden, kunt u de ruimtes al weer binnen één tot twee uur in gebruik nemen. Ons ervaren team van professionals is betrouwbaar, heeft veel ervaring en reinigt snel en discreet.

vloerbedekking reinigen werkwijze
vloerbedekking reinigen schoon

Gaat u met Chem-Dry van Beers in zee, dan kiest u voor:

  • Door fabrikanten erkend reinigingssysteem
  • SWTM gecertificeerd
  • Jarenlange ervaring in tapijt reinigen
  • Experts in vlekverwijdering

Schoner: Optisch schoon en als nieuw

Vlekkeloos en zonder vervelende geurtjes

Gezonder: Geen schimmels, huisstofmijt of allergene stoffen

Uw tapijt behoudt zijn gewenste uitstraling

Oók een schone vloerbedekking? Vraag hier uw gratis prijsopgave aan.

Kwaliteit en zorg in het reinigingsproces staan bij ons centraal!

1 Step 1
Voor Informatie of Prijsopgave: Vloerbedekking Reinigen
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
Tapijt reinigen Beers
Vloerbedekking of tapijt is praktisch, behaaglijk, comfortabel, gezond en gaat jarenlang mee. Zoals elke vloer heeft ook vloerbedekking en tapijt onderhoud nodig en moet deze zo nu en dan worden gereinigd. Dit is belangrijk, niet alleen voor het verwijderen van zichtbare vervuiling en vlekken, maar ook om te zorgen voor een gezond binnenklimaat.  
Wist u bijvoorbeeld dat wij tweederde van ons leven binnen doorbrengen? De kwaliteit van het binnenklimaat is daarom zeer belangrijk en mede bepalend voor onze gezondheid.   Voor velen onbekend, is dat er overal in huis kleine stofdeeltjes rondzweven die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid. Uit onderzoek is gebleken dat er 50% minder fijne stofdeeltjes rondzweven in ruimtes met zachte vloerbedekking, dan in ruimtes met een harde vloer, als laminaat of vinyl. Deze stofdeeltjes bepalen de kwaliteit van de lucht in uw woonhuis waarin de luchtkwaliteit vaak verre van optimaal is. Met alle gezondheidsrisico's van dien.*(bron Desso) Regelmatig uw vloerbedekking reinigen is dus belangrijk.