TAPIJTREINIGEN

Unieke Krachtige Reiniging en 100% Klant Tevredenheid.

Waarom kunnen wij dit bij tapijtreiniging stellen?

* Elke vier seconden wordt er een tapijt gereinigd door Chem-Dry
* Chem-Dry reinigt meer dan 90-millioen vierkante meter tapijt per jaar
* Wereldwijd zijn de technici van Chem-Dry dagelijks bij meer dan 10.000 huishoudens

Chem-dry is met reden een vertrouwde naam geworden voor duizenden huishoudens en bedrijven. Onze tapijtreiniging diensten zijn gebaseerd op drie pilaren, waarvan wij denken dat die noodzakelijk zijn, om klanten te voorzien van een veilige, langdurige en kwaliteit tapijtreiniging.

Enkele voordelen van tapijtreiniging door Chem-Dry Van Beers

1 Droger! 
Doordat het chem-dry schoonmaak proces 80% minder water gebruikt dan stoom reinigen, is uw tapijt binnen uren droog, en niet dagen.
2 Schoner! 
Net als club soda is onze primaire oplossing koolzuurhoudend en dringt diep door in de vezels van uw tapijt, met als gevolg de meest grondige reiniging. Wij gebruiken bovendien geen harde chemicaliën, zodat er geen vuil aantrekkende resten overblijven en uw tapijt dus langer schoon blijft.
3 Gezonder! 
Door het gebruik van weinig water is de kans op schimmel onder uw tapijt veel kleiner dan met stoom reiniging. Verder is onze reiniging methode groen gecertificeerd dus niet giftig en veilig voor kinderen en huisdieren.

Vlekken verwijderen en tapijt beschermen

De effectieve manier van tapijt reiniging wordt door ons aangevuld met speciale middelen tegen diverse vlekken. Het is onder andere mogelijk om rode wijn, vet, ballpoint, make-up en bloedvlekken doelgericht aan te pakken. Daarnaast kunnen wij tijdens de reiniging een vuil werende beschermlaag aanbrengen. Nieuw vuil is nu makkelijker te verwijderen en uw tapijt krijgt een langere levensduur.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag!

CHEM-DRY VAN BEERS KOMT GRAAG BIJ U LANGS VOOR EEN PASSEND ADVIES EN EEN VRIJBLIJVENDE PRIJSOPGAVE. 

1 Step 1
Voor Informatie of Prijsopgave
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder