Veilig uw grote schoonmaak laten doen door ChemDry van Beers

Chem-Dry is al jaren wereldwijde marktleider op het gebied van vloeronderhoud, meubelreiniging en brandvertraging. De Chem-Dry methode werkt op basis van een unieke procedure waarbij zeep wordt vervangen door koolzuurbelletjes. De koolzuurmethode is effectief en voorkomt snelle hervervuiling.

“We zullen onze klanten tevreden stellen, met de schoonste en snelst drogende vloeren en meubels. Onze producten worden professioneel en juist toegepast, met respect voor het te behandelen materiaal en de eigendommen. Veilig voor mens en dier. Onze dienstverlening wordt door betrouwbare en vriendelijke professionals geleverd.”

Button

Chem-Dry van Beers combineert doorzettingsvermogen, energie en gedegen kennis om voor u het beste resultaat te behalen wanneer u reiniging en schoonmaak uit handen geeft.  Uw wensen staan bij onze gekwalificeerde vakmensen centraal.
Deskundige reiniging wordt steeds belangrijker. De vakmensen van Chem-Dry van Beers volgen daarom diverse nascholings- en opfriscursussen waardoor zij op de hoogte blijven van recente ontwikkelingen op het gebied van deskundige reiniging. Als allround reinigingsbedrijf uit Tilburg en Breda voorziet wij u telkens van de beste service.

– Vooraf een nauwkeurige inschatting van de situatie
– Gepersonaliseerde technieken en materialen
– Servicegericht en reinigingswerkzaamheden naar wens uitvoeren
– Overzichtelijke stappenplan voor de procedure
– Chem Dry Van Beers is voorzien van een 9001-certificering
– Chem Dry van Beers is aangesloten bij de SWTM
– Gebruik van nieuwste en duurzaamste reinigingsmethoden

Heeft u vragen? Wij helpen u graag!

CHEM-DRY VAN BEERS KOMT GRAAG BIJ U LANGS VOOR EEN PASSEND ADVIES EN EEN VRIJBLIJVENDE PRIJSOPGAVE. 

1 Step 1
Voor Informatie of Prijsopgave
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder