LINOLEUM EN PVC VLOEREN

De gewenste zorg voor uw linoleum-, PVC- of gietvloeren

Linoleum en PVC vloeren zijn als het ware elastische vloeren. In veel scholen, ziekenhuizen en openbare gebouwen worden dergelijke vloeren gelegd. Het onderhoud van deze vloeren is erg arbeidsintensief. Wanneer onderhoud en schoonmaak niet op de juiste manier worden uitgevoerd kan dit grote gevolgen hebben op de kwalitatieve uitstraling van de vloer. Kleur kan verloren gaan en toplagen zijn snel beschadigd. Met een grote dosis aan ervaring op gebied van elastische vloeren reinigen geven wij graag advies bij het benodigde onderhoud.

PVC vloeren zijn duurzaam, comfortabel en slijtvast. Het vergt echter wel de nodige onderhoud, zodat u langdurig kan profiteren van deze prachtige vloer. Wij adviseren u dan ook om periodiek door ons een beschermlaag aan te laten brengen na het reinigen. Dit kan tevens op vloeren die al een aantal jaar oud zijn. Deze beschermlaag heet een ‘PU beschermlaag’.

IS UW VLOER AL BESCHERMD
MET EEN PU BESCHERMLAAG?

Een ‘PU beschermlaag’ en brengt de volgende voordelen met zich mee:

– Aangehecht vuil laat makkelijker los
– Eventuele strepen van schoenzolen laten zich eenvoudig verwijderen
– Kleine krasjes kunnen makkelijker worden hersteld
– De naden tussen de stroken vloeren dicht voor een betere vochtbestendigheid
– De levensduur van de vloer wordt verlengd
– Regelmatige reiniging en bescherming voorkomen extra tijd en inspanning wanneer een vloer radicaal op orde gebracht dient te worden

Wanneer u ervoor kiest om de PVC vloer enkel te laten reinigen, te strippen of een waslaag aan te brengen kunt u ook bij ons terecht. Het reinigen van uw gietvloer heeft overigens ongeveer dezelfde werking en procedure als die van een PVC- of linoleum vloer.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag!

CHEM-DRY VAN BEERS KOMT GRAAG BIJ U LANGS VOOR EEN PASSEND ADVIES EN EEN VRIJBLIJVENDE PRIJSOPGAVE. 

1 Step 1
Voor Informatie of Prijsopgave
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder