Gezondere Leefomgeving

Een Gezondere Leefomgeving Door Chemdry van Beers

Het verwijderen van allergenen uit uw omgeving

Ieder van ons, en met name degenen die last hebben van allergieën en aandoeningen zoals bijvoorbeeld astma, wordt sterk beïnvloed door de luchtkwaliteit, de hoeveelheid allergenen en bacteriën aanwezig in onze omgeving kunnen leiden tot een aanval.

Gezien het feit dat we 90% van onze tijd binnen besteden,  heeft professioneel tapijt reinigen een belangrijke functie in de kwaliteit van uw leef en werk omgeving.

Niet alle tapijt reinigingsmethoden zijn hetzelfde. Om te ondervinden hoe groot de impact van een Chem-Dry reiniging kan zijn op het binnenklimaat, vonden wij het nuttig om te meten hoe effectief ons reinigingsproces is in het elimineren van die ongezonde en ongewenste elementen uit uw omgeving.

Internationaal Onafhankelijk Onderzoek

Wij hebben een internationaal onafhankelijk laboratorium onderzoek laten doen naar het effect op de luchtkwaliteit, gebruik makend van de Chem-Dry sproei-extractie reiniging. De conclusie is dat Chem-Dry gemiddeld 98,1% verwijdert van de algemene allergenen uit tapijt en meubels. De allergenen uit de test waren onder andere huidschilfers van kat en hond en huisstofmijt allergenen.

Verbetering Van De Luchtkwaliteit

De luchtkwaliteit binnen heeft een belangrijke invloed op een gezonde leefomgeving. Een gemiddelde woning heeft ongeveer 31.000 bacteriën per vierkante centimeter tapijt. Als de hoeveelheid bacteriën in het tapijt toenemen kunnen ze gaan circuleren in de lucht die u inademt, Dit kunt u voorkomen door het professioneel laten reinigen. Een Chem-Dry tapijtreiniging is effectief in het verwijderen van bacteriën uit het tapijt en verbetert ook de luchtkwaliteit.

Een onafhankelijk laboratorium heeft vastgesteld dat, wanneer er een antisepticum wordt toegevoegd aan de ChemDry sproei-extractie reiniging, er gemiddeld 89% van de bacteriën in de lucht en 82,3% van de bacteriën in het tapijt worden verwijderd

Chem-Dry’s gepatenteerde sproei extractie methode:

* Verwijderd gemiddeld 98% van de algemene allergenen uit het tapijt en gestoffeerd meubilair
* Verwijderd, met het gebruik van een antisepticum, gemiddeld 89% van de door de lucht zwevende bacteriën en verbetert hiermee de luchtkwaliteit.

Wilt u weten hoe Chem-Dry van Beers u kan helpen bij een gezondere leefomgeving, vul dan het contactformulier hieronder in en wij helpen u graag verder.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag!

Chem-Dry van Beers komt graag bij u langs voor een passend advies en een vrijblijvende prijsopgave.