DUURZAME REINIGING

Duurzame en milieuvriendelijke schoonmaak procedure

Doelgerichte reiniging voor een schoon interieur is van belang voor een prettige leefomgeving. Chem-Dry van Beers streeft met innovatieve en unieke reinigingsmethodes naar een verantwoorde manier van werken.
Dit wordt verwezenlijkt met speciale reinigingsmiddelen die op natuurlijke basis zijn aangemaakt. Met al meer dan 30 jaar ervaring bent u verzekerd van een professionele aanpak; gezond en zuiver voor uw woning of bedrijf.

Ten opzichte van de traditionele reinigingsmethodes verbruikt Chem-Dry van Beers tijdens het reinigingsproces slechts één vijfde deel water. De koolzuurmethode is pH neutraal en laat geen schadelijke stoffen achter. Mede hierdoor zijn alle producten voorzien van een “groen” certificaat.

Het geheim in reiniging van meubels en vloeren

Minuscule koolzuurbelletjes zorgen ervoor dat de meest hardnekkige vlekken en vuil worden weggehaald. Een groot gedeelte van deze belletjes dringt diep door in de te reinigen stof. Deze belletjes stuwen het vuil naar de oppervlakte, waardoor het effectief verwijderd kan worden.

Het is een zuivere manier van werken; het gebruik van zeep, fosfaten of andere schadelijke chemische middelen wordt vermeden. Als klant draagt u op deze manier bij aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het milieu, mens en dier wordt geen schade aangedaan en vanuit het hoofdkantoor in de VS worden steeds meer nieuwe producten ontwikkeld op basis van “groene” middelen.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag!

CHEM-DRY VAN BEERS KOMT GRAAG BIJ U LANGS VOOR EEN PASSEND ADVIES EN EEN VRIJBLIJVENDE PRIJSOPGAVE. 

1 Step 1
Voor Informatie of Prijsopgave
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder