Professionele reiniging voor al uw meubilair

100% Tevredenheid Door Unieke Krachtige Methode

stoffen meubilairWe weten allemaal dat meubilair het zwaar te verduren heeft. Stof, pollen, bacteriën, etensresten, kruimels, bevuiling en vlekken kunnen niet voorkomen worden.

Maar u hoeft zich niet neer te leggen bij het feit dat meubilair nu eenmaal vuil zal worden. Laat ons een verfrissende schoonmaakbeurt voor uw meubels verzorgen, die er voor zorgt dat uw meubels langer mee gaan, en bovendien veilig en gezond is voor huisdieren en kinderen.

Onze werkwijze is krachtig genoeg om de hardnekkigste vlekken te verwijderen en aan de andere kant veilig voor uw meubilair en hele familie.

Duurzame, Natuurlijke en Veilige Reinigingachterkantbank520

Gestoffeerde meubels worden intensief gereinigd met behulp van koolzuur. Hierbij drukken miljoenen microscopische koolzuurbelletjes het vuil naar boven. Daarna wordt het vuil met grote zuigkracht verwijderd. Deze Chem-Dry methode is een uiterst veilige manier om uw bankstel, kantoorstoelen en andere meubels weer als nieuw te laten stralen.

Waarom kiezen voor ChemDry Van Beers meubelreiniging?

– Het maakt uw meubels weer schoon en fris
– Toepasbaar op vrijwel alle meubelstoffen
– Kostenbesparend op de lange termijn
– Weinig vloeistofgebruik
– Nieuw vuil laat zich makkelijker verwijderen
– Meubels drogen relatief snel (zo voorkom je stof mijt, meeldauw en bacteriën)
– Speciale reiniging voor leder met de nodige voeding om het mooi en soepel te houden
– Uw meubilair kan zowel op locatie als in onze werkplaatsen gereinigd worden
– Na reiniging voorzien we u van informatie over producten en hoe deze bijgehouden moeten worden.

Neem direct contact met ons op voor al uw vragen, het aanvragen van een offerte of wanneer u advies nodig heeft over de reiniging van uw meubels en vloeren.

Wij komen graag bij u langs voor een passend advies en een vrijblijvende prijsopgave. Kwaliteit en zorg in het reinigingsproces staan bij ons centraal!

""
1
Gratis Informatie of Prijsopgave: Meubelreiniging
Uw Naam
Tel. nummer
Uw Email
Woonplaats
Omschrijving
0 /
Foto('s)upload files here
Upload
Voor een gedegen offerte is het nodig om een paar foto's van uw meubels te uploaden. Graag een foto(’s) van de meubels in zijn geheel en een foto van dichtbij om de stof te kunnen beoordelen. Dit geeft ons een goed beeld van de te reinigen meubels.
Previous
Next

 

Wij zijn ook gespecialiseerd in de volgende diensten: marmer reinigen en marmer polijsten, grindvloer reinigen, tegelvloer reinigen, natuurstenenvloer reinigen en tapijt reinigen.