Chem-Dry Van Beers is hét schoonmaakbedrijf voor meubels en vloeren in Tilburg en omstreken.

Contact: Tel. nummer 013 – 571 01 00 (vestiging Tilburg) of 076 – 542 42 13 (vestiging Breda).

Wij gebruiken onze specialismen, ervaring en deskundigheid om u te ondersteunen met onderhoudsadviezen en schoonmaak. Uw volle tevredenheid is ons doel.

Professioneel schoonmaken

Hét schoonmaakbedrijf van Tilburg, Chem-Dry Van Beers, onderscheidt zich van andere reinigers van meubelen en tapijt door de allerhoogste kwaliteit en service te leveren. Niet alleen komen onze gekwalificeerde vakmensen bij particulieren, maar wij zijn bij uitstek de specialist voor het interieur van bedrijven.

Een kleine greep uit onze specialismen:
– Aanbrengen van nieuwe vuilwerende beschermlaag;
– Anti allergie behandeling;
– Anti geur behandeling;
– Herstel van meubilair en tapijt;
– Brandvertragende impregnatie.

Zoals u ziet is Chem-Dry van Beers het specialistische schoonmaakbedrijf van Tilburg. Maar ook voor reguliere schoonmaak zijn wij natuurlijk een betrouwbare partner. Bekijk dus vandaag nog wat wij voor u kunnen betekenen.

Contact met ons
Voor een vrijblijvende offerte of meer informatie over de schoonmaakmogelijkheden neemt u contact op met Chem-Dry Van Beers, het professionele schoonmaakbedrijf van Tilburg.
Ook voor vragen, opmerkingen of persoonlijk advies kunt u gerust bij ons terecht. Onze contactgegevens kunt u hier vinden.

Overige mogelijkheden bij ChemDry:

Schoonmaakbedrijf Breda – Onderhoud marmeren vloer – Meubelreiniging Breda – Kantoorstoel reinigen – Aanbrengen PU-coating – Tapijtreiniging Tilburg