TAPIJTREINIGEN TILBURG

Tapijtreinigen Tilburg

Unieke Krachtige Reiniging en 100% Klant Tevredenheid.

Het adres voor tapijtreiniging in Tilburg is Chem-Dry van Beers. Wij bedienen vele zakelijke klanten en staan voor een optimaal resultaat.

Contact: Tel. nummer 013 – 571 01 00 (vestiging Tilburg) of 076 – 542 42 13 (vestiging Breda).

Vanuit Tilburg, maar ook vanuit Breda bedienen wij onze particuliere en zakelijke klanten op het gebied van de reiniging van vloeren en meubilair. Wij hanteren hiervoor de succesvolle formule die Chem-Dry in 1990 in Nederland is begonnen. Wij zorgen er dus voor dat iedere soort tapijt of karpet vakkundig wordt schoongemaakt.

Specifieke behandelingen

De specialist op het gebied van tapijtreiniging in Tilburg zorgt ervoor dat alleen de beste methode wordt toegepast op uw vloerbedekking.
Voor tapijtreiniging maakt Chem-Dry van Beers gebruik van koolzuurbelletjes. Dit heeft als groot voordeel dat er geen zeepresten achterblijven en dat vuil minder snel hecht. Deze methode is niet alleen effectief, maar ook milieuvriendelijk.

Behalve tapijtreiniging is Chem-Dry van Beers uit Tilburg ook voor andere reinigingsklussen inzetbaar. Het reinigen en onderhouden van diverse harde vloeren zijn hier voorbeelden van. Natuursteen, PVC of bijvoorbeeld linoleum, elke vloer vraagt een specifieke behandeling.
Chem-Dry van Beers kan alle vloeren reinigen en onderhouden. Bovendien kunnen wij uw vloer brandvertragend impregneren.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag!

CHEM-DRY VAN BEERS KOMT GRAAG BIJ U LANGS VOOR EEN PASSEND ADVIES EN EEN VRIJBLIJVENDE PRIJSOPGAVE. 

1 Step 1
Voor Informatie of Prijsopgave
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder